Termeni legali

Termeni legaliWebsite-ul www.giveandhelp.ro precum si domeniul de internet giveandhelp.ro sunt proprietatea Asociatiei Give & Help, persoana juridica romana inregistrata in Registrul National ONG sub numarul 16/I/A/2016, care este si Administratorul site-ului.

Pentru utilizarea site-ului www.giveandhelp.ro este necesara acceptarea in totalitate a Termenilor legali de mai jos. Continuarea navigarii pe acest site presupune acceptarea in totalitate a Termenilor legali.

Utilizatorii care accesesaza serviciile puse la dispozitie de site precum: formulare de contact, module de donatii online, formulare de statistica si sondaje de opinie in cadrul carora trebuie sa furnizeze informatii cu caracter personal, isi exprima acordul neechivoc si asupra Termenilor de confidentialitate.

Site-ul www.giveandhelp.ro se doreste a fi o sursa de informare in mediul electronic si un instrument al Asociatiei Give & Help menit sa contribuie la atingerea obiectivelor specifice activitatii acesteia.

Administratorul depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile intr-un mod cat mai corect si concis. Cu toate acestea, Administratorul nu poate fi facut responsabil sub nici o forma de inadvertente sau informatii eronate provenite din terte surse. De asemenea, Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru continutul altor site-uri web catre care site-ul www.giveandhelp.ro face trimiteri.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Continutul website-lui www.giveandhelp.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile apartin exclusiv Asociatiei Give & Help. Toate materialele publicate pe site incluzand dar fara limitari articolele, textele, documentele, imaginile statice sau in miscare, logo-urile si design-ul,  sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise publicate si/sau republicate, fara acordul scris al Asociatiei Give & Help.

Este interzisa modificarea continutului paginilor site-ului, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe site-ul sau prin intermediul site-ului www.giveandhelp.ro.
Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea unor materiale disponibile in acest sens in sectiuni specifice si insotite de instructiuni explicite.

Pentru orice intrebare sau solicitare de utilizare a materialelor de pe acest site ne puteti contacta la adresa de e-mail mailto:office@giveandhelp.ro sau utilizand formularul de Contact ori adresa postala a sediului sau a punctului de lucru.

Distribuie
Share

Comentariile nu sunt permise.