Ajuta financiar

Ca orice alt ONG care nu desfasoara activitati lucrative, Asociatia Give & Help se bazeaza pe resursele financiare provenite din donatii si sponsorizari. Daca rezonezi cu obiectivele si idealurile noastre, te invitam sa folosesti una din modalitatile de mai jos, pentru a ne sustine financiar si a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea. Te asiguram de toata transparenta si de utilizarea fondurilor in cele mai nobile scopuri.


FinanciarPoti dona orice suma doresti in contul asociatiei RO49BRDE160SV38124331600, deschis la BRD, sucursala Targoviste. Daca donezi pentru un caz anume sau pentru un proiect al asociatiei noastre, te rugam sa specifici acest lucru pe ordinul de plata.

Poti dona direct cu cardul bancar in deplina siguranta.

Nu-ti fie teama, tranzactiile cu carduri bancare sunt procesate de integratorul de plati online euPlatesc.ro, platforma ce beneficiaza de cele mai inalte standarde in materie de securitate. In plus tranzactiile cu cardul beneficiaza de comision zero!

Doneaza in siguranta prin euplatesc.ro

*campuri obligatorii
Suma* Valuta*
Nume* Prenume*
Email* Telefon*

Directioneaza 2%Daca esti salariat, poti redirecta 2% din impozitul pe venit datorat statului pentru anul precedent, completand Formularul 230 ANAF pe care il poti descarca de aici.
Daca esti PFA sau obtii venituri din activitati liberale, poti directiona catre Asociatia Give & Help 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul precedent, completand Formularul 200 ANAF pe care il poti descarca de aici.
Formularele completate pot fi depuse direct la Administratia Financiara de care apartineti, sau ni le puteti trimite prin posta sau preda personal, urman ca noi sa le depunem in numele dumneavoastra. Termenul limita de depunere este 25 Mai anul in curs.
Directionarea a 2% din impozitul pe venit catre un ONG nu este un artificiu financiar de reducerea impozitului, nu poate fi confundat cu contributia de 2% pentru pensia privata si nu indreptateste contribuabilul sa solicite servicii sau bunuri in contrapartida. Acesti 2% oricum ar intra la bugetul statului si s-ar pierde in hatisul finantelor publice.


Sponsorizare 20%Daca reprezinti o companie, poti sponsoriza Asociatia Give & Help cu maxim 20% din impozitul pe profit datorat pentru anul precedent in conditiile in care suma nu poate depasi 5‰ din cifra de afaceri. Sponsorizare se poate face oricand in timpul anului, atat in baza rapoartelor financiare externe, cat si in baza unor estimari de profit. Contribuabilul care a sponsorizat o suma mai mare decat prevad cifrele de mai sus, dispune de o peroada de gratie de 7 ani in care poate regla diferenta. Ex: Daca ati sponsorizat 7000 lei si la sfarsitul anului fiscal, in urma bilantului contabil, rezulta ca aveti de platit un impozit pe profit de 7800 lei, aveti  la dispozitie 7 ani in care sa achiati statului diferenta de 800 lei.
Actul sponsorizarii se incheie in baza unui contract cu valoare juridica, semnat de ambele parti.

Distribuie
Share

Comentariile nu sunt permise.