Raport de activitate 2020

Raport activitate 2020Parca ieri era 1 ianuarie 2020…

Cate planuri, visuri, proiecte de continuat, dar a  venit luna februarie si toate s-au naruit…virus, pandemie, scoala online, stare de urgenta. A trebuit sa ne adaptam repede la noua situatie, sa schimbam planuri, sa adaugam pe listele noastre noi beneficiari, sa ne intrebam daca putem trece prin toate astea? si am putut, impreuna cu oamenii care ne-au fost alaturi si in anii trecuti dar si cu multi altii care ni s-au alaturat in aceste vremuri grele pe care le-am trait si inca le traim cu totii.

Proiectul nostru principal in 2020 era sa facem o casa pentru o familie cu 9 copii, in martie ne-am spus: nu vom reusi! Dar am reusit nu numai sa construim aceasta casa si familia Melesteu sa faca primul lor Craciun intr-o casa decenta, am reusit sa incepem constructia celei de-a doua case, casa Anghel, intr-un an 202Raport activitate 20200 greu.

Am ajutat 50 de copii sa aiba acces la scoala online donandu-le diverse dispozitive: smartphone-uri, tablete, laptopuri, PC-uri.

Am asigurat mastile necesare desfasurarii invatamantului hibrid (cand acesta a avut loc) pentru 2 scoli si o clasa de la o a treia scoala in localitatile : Gura Ocnitei, I.L.Caragiale si Targoviste.

Am avut grija ca mesele de Paste si Craciun sa fie pline pentru toti beneficiarii nostri – 50 de familii cu copii si 20 de batrani singuri, pe acestia ajutandu-i pe tot parcursul anului 2020 de 2 ori pe luna cu pachete consistente cu alimente.

Raport activitate 2020

Am sarbatorit zilele de nastere a 50 de copii, ne-am adaptat si am facut mini petreceri in aer liber.

Ne- am facut parteneri de nadejde : Fundatia Comunitara Dambovita, Starea Natiei, Aura Ion Foundation UK.

Am strans si apoi directionat catre toate proiectele din 2020 fonduri in valoare de 75000 de lei, o suma imensa intr-un an plin de greutati.

2020 a fost un an greu dar frumos. Ne-a apropiat, ne-a invatat ce inseamna empatia!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.