Dupa 5 ani …

Dupa 5 ani ...Au tecut 5 ani de cand existam si, alaturi de voi, donatorii nostri, am crescut, am invatat, acum sosind timpul sa ne facem mai vizibili si in mediul online, dar mai ales aici, in casa noastra virtuala.

Au fost 5 ani plini, ani in care am adus mii de zambete si am sters la fel de multe lacrimi.

Lucrurile incepusera sa intre pe un fagas normal in 2019 dar, 2020 a fost si inca mai este o provocare. A fost un an greu pentru toti, donatori, voluntari si beneficiari.

Situatia prin care trecem cu totii, datorata pandemiei, si-a aratat ” coltii” mai ales in zonele rurale cu efecte dezastruase mai ales in educatie.

La sate nu exista internet, in multe nici acum dupa 8 luni, nu exista. Copii au ramas si fara minimul ajutor oferit de statul roman prin programul „Lapte si corn” ,  pentru ca, da, multi asteptau cu nerabdare pauza in care primeau acest lapte si corn.

Activitatile noastre au suferit modificari, a trebuit sa ne adaptam din mers, sa marim numarul beneficiarilor si componenta pachetelor pe care le ofeream copiilor nevoiasi.

In perioada martie-mai, ( in perioada starii de urgenta) am adoptat si 15 batrani singuri, uitati de toti, si de cei pe care i-au crescut cu truda si dragoste, dar si de autoritati.

Au fost 2 luni maraton, luni in care tot timpul nostru liber a fost dedicat celor in nevoie, dar, am trecut cu totii cu bine si am inceput apoi sa recuperam ceea ce pandemia ne-a luat.

Am reluat proiectul ‘ O zi de nastere” de acolo de unde ramasesem, am sarbatorit 1 Iunie, in conditiile impuse de lege, renuntand la ecursia care ne doream sa devina traditie, excursie reprogramata in luna noiembrie, am pregatit ghiozdanele pline cu rechizite in speranta unui an scolar normal ( ceea ce a si fost pana acum in satul unde mergem noi), am continuat sa oferim pachetelul din ghiozdan.

Acum se apropie mult asteptata intalnire cu Mos Craciun, intalnire pe care speram sa o organizam asa cum se cuvine si in acest an greu, plin de incertitudini.

Cum o vom organiza? Vom avea grija ca toate scrisorile copiilor sa ajunga la voi.

Vom incerca exact ca pana acum sa gasim sponsori si multi oameni buni care sa rezoneze cu noi si actiunile noastre.

Promitem ca de acum inainte sa fim mult mai activi si aici.

Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.