Asociatia Give & Help cu ajutorul platformei EuPlatesc.ro implementeaza donatiile cu cardul bancar

EuPlatesc.roIntr-o societate in care totul incepe sa se desfasoare din ce in ce mai mult in mediul online, dar mai ales acum, in aceste zile tulburi in care intreaga lume este afectata de pandemia Covid-19, si donatiile umanitare trec printr-un proces de adaptare la noile conditii impuse, pe de o parte de evitarea contactelor interumane si pe de alta de asigurarea controlului si securitatii tranzactiilor.

Astfel, Asociatia Give & Help in parteneriat cu platforma romaneasca de plati online EuPlatesc.ro lanseaza serviciul de donatii umanitare cu cardul bancar, intrand astfel intr-o noua era de suport financiar.

Actualmente serviciul se afla in teste, nefiind posibile donatii de peste 1 RON, urmand ca de luni, 09 noiembrie 2020, sa trecem in modul de lucru real.

Trebuie sa mentionam ca donatiile nu se bazeaza pe sume prestabilite, astfel ca donatorul poate completa suma pe care doreste sa o daruiasca asociatiei noastre, fie ca este vorba de RON, EUR sau USD. De asemenea, pentru donatiile in RON comisionul este zero.

Am ales platforma EuPlatesc.ro din motive de implementare extrem de facila, de suport profesional si la obiect, de rapiditate in in raspuns si in derularea formalitatilor legale.

Nu in ultimul rand, ne-am orientat catre EuPlatesc.ro datorita nivelului inalt de siguranta privind tranzactiile cu carduri bancare, platforma supunandu-se celor mai inalte standarde internationale de securitate in materie de plati online. Si este important de stiut ca tranzactia finaciara in sine nu are loc in cadrul website-ului giveandhelp.ro, ci pe platforma securizata a EuPlatesc.ro.

Donatorii pot regasi facilitatea de a dona cu cardul bancar in toate paginile site-ului si de asemenea in pagina Ajuta Financiar, sau direct aici.

Multumim tuturor celor care au avut, au si vor avea incredere in noi!

Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.