O alta Alexandra si o alta poveste frumoasa

Donator anonimVoi scrie despre o alta Alexandra, pe ea am cunoscut-o anul trecut, de Craciun.

Dupa cum am mai spus si voi spune in  continuare, majoritatea donatorilor nostri provin din mediul on-line, fie ca sunt societati comerciale, sau persoane fizice.

Sa revenim insa la Alexandra; anul trecut, inainte de Craciun, m-a intrebat cum poate sa ajute. Si-a ales un copil, predestinat sau nu, pe baietel il cheama Alexandru.
Alexandra a fost Mos Craciun pentru el, a fost ingerul lui pazitor de ziua lui, l-a ajutat de Paste cu hainute noi si cu alimente, pentru ca familia lui sa aiba o masa bogata.

Faptele bune ale Alexandre, nu se opresc insa aici. Si-a mobilizat si prietenii, i-a indemnat sa faca fapte bune si in acest mod, am reusit si noi sa facem si mai multi copii fericiti.

Ca si ceilalti donatori de care v-am vorbit pana acum, Alexandra locuieste in Anglia. Nu este usor sa fi departe de casa si de cei dragi, de locurile copilariei. Si cu toate acestea, Alexandra ajuta, nu a uitat de unde a plecat, stie ca doar sustinand copiii si dreptul lor la educatie si la o copilarie normala, se poate schimba ceva.

Cu gesturi mici facute din suflet, putem face o lume mai buna.
Multumim Alexandra!

Nicoleta Ionita, Give & Help

Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.