Corina, mana intinsa la nevoie

CorinaAm cunoscut-o pe Corina anul trecut, virtual, in campania pentru familia Tanase. Nu era la prima actiune caritabila si sunt convinsa ca nici la ultima.

La Corina, bunatatea se citeste in privire. O privire calda, un om mereu cu zambetul pe buze, desi nici cu ea viata nu a fost blanda.

Corina iubeste si ajuta copiii, a strans hainute si jucarii pentru un spital si le-adus in Romania tocmai din.Anglia, unde locuieste.

Corina este implicata in multe actiuni caritabile, doneaza de fiecare data cand simte ca trebuie sa o faca, cand oamenii nu ii tradeaza increderea.

Corina este un OM, care nu a uitat de unde a plecat, care stie ca o mana intinsa la momentul potrivit, poate schimba viata cuiva. Corina stie ca, doar ajutand copiii sa poata merge la scoala, sa invete, poate insemna o schimbare, chiar daca in mica masura. Important este sa daruiesti si sa vrei sa schmbi ceva.

Multumim Corina pentru implicarea ta in actiunile noastre, pentru sufletul tau minunat, pentru ca ai ales sa ne fi alaturi. Sper ca intr-o zi sa stam fata in fata si sa iti multumesc pentru tot. Pana atunci, primeste multumirile noastre virtuale.

Cu drag, Nicoleta Ionita, Give & Help

Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.