Casuta lui Yanis si a Alexandrei

Casuta lui Yanis si a AlexandreiNu am mai publicat de ceva timp pe site, dar asta nu inseamna ca am stat degeaba. Am sa va povestesc astazi despre „Casuta lui Yanis si a Alexandrei”, un proiect drag noua si finalizat cu succes.

I-am cunoscut de Mos Nicolae, doi copii frumosi si cuminti. Alexandra, o fetita de 6 ani, timida si Yanis un baietel de doi ani, tare vorbaret si „lipicios”.

Am revenit inainte de Craciun, cand am aflat ca trebuie sa se mute. O poveste tista…
Traiau in casa bunicilor, impreuna cu parintii lor, Bianca si Robert. Mama Biancai a decedat inainte de Craciun, dupa o lupta cu cancerul. Sotul acesteia si tatal vitreg al Biancai, le-a dat vestea la cateva zile dupa inmormantare; „Trebuie sa va mutati, nu ma mai leaga nimic de voi!”

Aveau pe terenul unde fusese casa parinteasca a lui Robert, o fundatie deja turnata. Dar cu ce sa ridice casuta, dintr-un salariu? Pana de Paste trebuiau sa se mute, pentru tatal vitreg nu conta unde.

Am hotarat sa dam sfoara in tara, am postat pe pagina noastra de facebook povestea lor, am apelat la toate cunostintele care puteau ajuta, cu finantare sau acoperind alte necesitati.

In Saptamana Mare, casuta a fost gata. Nu este mare, o camera si o bucatarie construita cu drag si mult suflet, alaturi de prietenii nostri de la AgroEst Muntenia, alaturi de prietenii nostri din grupul de facebook Romani in Londra, si aici tin sa ii multumesc lui Felix Arotaritei si echipei de admini, care ne-a lasat sa ne „facem de cap”, sa postam pe grup, membrilor grupului care ne-au sustinut moral si material.

Miracole exista, astfel ca am mai incheiat un proiect, in beneficiul oamenilor!

Galerie foto

Casuta lui Yanis si a Alexandrei
Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.