O altfel de casa pentru Familia Tanase

Familia TanaseIi cunosteam de mult timp, patru din cei sase copii ai familiei Tanase invata la aceeasi scoala cu baietii mei, dar ceea ce nu stiam era conditiile in care locuiau.
I-am vizitat si ceea ce am vazut m-a ingrozit. O casa al carei tavan statea sa cada in orice moment fiind un real pericol pentru micuti, pereti crapati, ciment pe jos, miros de mucegai. Fara frigider, fara masina de spalat, un aragaz vechi care intre timp a explodat din cauza pierderilor de gaze.

Mama copiilor a lucrat pana cand s-a nascut cel de-al patrulea copil, tatal lucreaza pentru salariul minim pe economie.

Nu stiam cum si de unde sa incep. Era nevoie de multe. Am facut cateva fotografii si am scris povestea lor pe pagina de Facebook a asociatiei fiindca majoritatea donatorilor nostri provin din mediul online.
Si iata ca pentru familia Tanase ajutorul a venit de departe, din Anglia, de pe grupul de Facebook Romani in Londra fondat de Felix Arotaritei. Era a cincea familie pe care speram sa o ajutam.

Tavane renovate, parchet, zugravit, masina de spalat, frigider, aragaz, alimente. Cu ajutorul acestor oameni am readus bucuria in ochii si sufletele celor 6 copii ai familiei Tanase.

Familia TanaseSe apropia cu pasi repezi noul an scolar si cu ajutorul Asociatiei „Ajuta Acum”,  Ana, Nicu,Teodora si Daria au fost pregatiti de scoala: ghiozdane, rechizite, treninguri si adidasi, toate astea i-au facut sa zambeasca asa cum nu mai zambisera de mult. Acum pot sa viseze, au planuri mari, Nicu vrea sa devina medic veterinar iar Teodora invatatoare.

In 30 de zile, cu ajutorul oamenilor simpli am schimbat radical viata a sase copii.
In numele Asociatiei „Give & Help” multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi!

Nicoleta Ionita, Presedinte Asociatia Give & Help

Distribuie
Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.